Правя консултации с партиите и по въпроса кога да бъде връчен

...
Правя консултации с партиите и по въпроса кога да бъде връчен
Коментари Харесай

Радев: Правя консултации с партиите и по въпроса кога да бъде връчен първият мандат

Правя консултации с партиите и по въпроса по кое време да бъде връчен първият мандат.

Това съобщи президентът Румен Радев от церемонията по наименуването на улица на името на професор Михаел Бар-Зоар в с. Горско Сливово, съобщи Нова тв.

" Трябва да се интересуваме от политическите договаряния. Няма да дам съответни тълкувания, тъй като самите партии мълчат. Но те имаха девет месеца, през които беше ясна датата на оставката. През тези месеци те разпределяха и власт и запаси, в този момент всевъзможни прояви на неочаквани прояви на опозиционност не се посрещат добре от хората ". 

Преговорите сред екипите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за сформиране на държавно управление след ротацията, които започнаха през вчерашния ден в Народното събрание, продължават и през днешния ден. Срещата 9 март беше закрита за медиите и не е ясно какви договорки са постигнали преговорните екипи. Деница Сачева от преговорния екип на ГЕРБ-СДС разгласи през днешния ден, че към този момент договарянията са " градивни ". 

Радев разяснява и зародилото напрежение сред чужденци в столицата.

" Недопустимо е държавното управление да не може да подсигурява сигурността на българските жители в центъра на София. Какво да си представим за останалите места в страната? Това кара хората да се съмняват в приказките, че мигрантския напън е овладян ", добави президентът. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР